28 september contactdag Inspectie VenJ - Veiligheidsregio's: inschrijving geopend

De Inspectie Veiligheid en Justitie vindt het van groot belang om regelmatig met het veld ideeën en ontwikkelingen uit te wisselen op het gebied van rampenbestrijding en crisisbeheersing. Hiervoor wordt, onder andere, jaarlijks een contactdag georganiseerd. Dit jaar wordt de contactdag gehouden op donderdag 28 september in Amersfoort. De inschrijving hiervoor is vandaag geopend.

Doel van de contactdag

Het belangrijkste doel van de contactdag is om medewerkers en vertegenwoordigers van de veiligheidsregio’s en de Inspectie Veiligheid en Justitie met elkaar in gesprek te brengen in een ongedwongen sfeer. Het programma biedt ruime gelegenheid voor netwerken, maar ook om kennis, informatie en ontwikkelingen met elkaar te delen.

De contactdag is voor de Inspectie een goed moment om samen met de vertegenwoordigers uit het veld terug te blikken, maar vooral ook om vooruit te kijken.

Beeld: Inspectie VenJ
Impressie contactdag 2015

Doelgroep

De doelgroep voor deze contactdag bestaat uit:

  • De liaisons van alle veiligheidsregio’s.
  • Andere personen die actief zijn in de crisisorganisatie, zoals:
    • Leden vanuit de multidisciplinaire teams en veiligheidsbureaus.
    • Medewerkers die zich bezig houden met de vakbekwaamheid.
    • Medewerkers die betrokken zijn bij het opstellen van plannen en documenten zoals het regionaal risicoprofiel, beleidsplan, regionaal crisisplan en rampbestrijdingsplannen.

Datum en locatie

De contactdag wordt gehouden op donderdag 28 september 2017 van 09.00 tot 16.00 uur in ‘Het Oude Magazijn’, Soesterweg 310 F in Amersfoort. ‘Het Oude Magazijn’ is op tien minuten loopafstand van station Amersfoort, maar biedt ook voldoende parkeergelegenheid om met eigen vervoer te komen.

Aanmelden en meer informatie

Aanmelden kan tot en met maandag 18 september. Stuur hiervoor een e-mail met contactgegevens van de deelnemers naar communicatie@inspectievenj.nl. Informatie over het programma volgt rond 11 september.